50 jaar keurslager!

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat we Keurslager werden. En daar zijn we trots op! Slagerij Kroese bestaat al 128 jaar, toen begon overgrootopa Fre Kroese ‘de eerste’ als slager aan de Gaststraat in Breda. De slagerij gaat al vier generaties over van vader op zoon, in 1982 is Pieter met zijn vader begonnen. 


Keurslagerij Pieter Kroese is de tweede generatie als Keurslager, en daar zijn we trots op! Slagerij Kroese bestaat al meer dan 140 jaar, toen begon overgrootopa  Fre Kroese ‘de eerste’ als slager aan de Gaststraat in Breda. De slagerij gaat al vier generaties over van vader op zoon, in 1982 is Pieter met zijn vader begonnen.

Topkwaliteit en vakmanschap
Nog steeds staan we met veel enthousiasme voor u klaar met deskundig advies. Naast de topkwaliteit van onze producten die wij u iedere dag bieden, is het vakmanschap voor ons erg belangrijk. Vakmanschap begint bij de basis, een puur en eerlijk stukje vlees en uit zich in ons assortiment aan ambachtelijke producten, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons vlees betrekken wij via lokale grossiers en boeren die diervriendelijkheid en gezonde voeding hoog in het vaandel hebben staan.

Pork Best:

Pork Best is een premium slagersmerk, geselecteerd kwaliteit varkensvlees met in de basis het keurmerk KDV; Keten Duurzaam Varkensvlees. Het betreft een 100% gesloten Nederlandse keten waarvan alle deelnemers zijn aangesloten bij de stichting KDV en worden door een onafhankelijk bureau (CGD) gecontroleerd en gecertificeerd. Pork Best is uitsluitend verkrijgbaar bij de betere ambachtelijke slager. Lekker smakelijk vlees met volledige inzichtelijkheid van de herkomst “ van Boer tot Bord ”.

Beef Best:

Wij selecteren en kopen ons kwaliteitsrundvlees bij Arie Maris te Langeweg, een van de beste veehouders van Nederland. Optimale aandacht voor het dier en zijn omgeving gecombineerd met een zorgvuldig samengesteld menu levert het beste rundvlees: Beef Best. Vlees mét een verhaal!

Dit luxe rundvlees is afkomstig uit een 100% Nederlandse transparante keten: ” van Boer tot Bord “! Naast kwaliteit van het vlees stellen wij de herkomst hiervan als dé voorwaarde voor een verantwoord stuk vlees.

Kip Best:

Onze reguliere kippen komen van een kleine boer uit Rucphen. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers, en kopen daarom kippen in met een vrijere uitloop.

Met de juiste afspraken, het vakmanschap en de passie maken wij met ons team het verschil in kwaliteit, malsheid en smaak. Met trots laten wij u graag kennis maken met ons beste rundvlees,

Uit de oude doos

P. Kroese, Keurslager

Graaf Hendrik III plein 49
4819CK Breda
0765210747
0765225025

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten